pátek 25. září 2009

Nenávidím MS, chrochro

Zdravím,

dnes bych rád představil dvě kreatury, které by neměly ujít vaší pozornosti.

Slovenský Míla Hebký, pravděpodobně po lobotomii:

člověk na svých toulkách ve vodách internetu narazí na různé druhy zrůd a zrůdiček a uživatel fóra živě.cz nesoucí hrdý nick "salama" patří mezi ty nejzrůdnější. Jedná se o g33ka každým coulem a každý, kdo se s ním setká, musí uznat, že to není žádný dvacetiletý mamrd co hovnu rozumí.

ten ich trapny system VISTA a este trapnejsi win7 - pradavaj zase viac krat to iste... len to ma iny vyzor a upravene jadro OS - co sa v pohode dalo urobi aj na starom XPcku (odkaz vede na jeho dlouhý a velmi moudrý příspěvek.

Jako správný kokot vyčítá firmě Microsoft, že si dovolí vytvářet nové produkty a co hůř, dokonce si je dovolí prodávat a vydělávat na nich. Tfuj, je to svinstvo tenhlencten business (čti buzinec). 

Přirovnání k Mílovi Hebkému si však nezasloužil pro svůj nekompromisní názor týkající se strategie firmy Microsoft, ale svým vystupováním v tématu "Grafická karta pro Inventor a jemu podobné...". Tento zjev ač neví, která bije a není schopen si vyhledat jedno jediné slovo přes vyhledávač www.bing.com, by rád poradil i když ví o problému naprosté hovno. Po jemném upozornění na svou demenci vyskakuje čertík salama ze své krabičky, začíná mlátit pěstičkami kolem sebe a pravděpodobně v těžkých halucinačních stavech se vydává do boje za své právo psát o věcech, kterým rozumí jako koza petrželi nebo tak něco. Posuďte sami:

title kazdeho topicu ma byt zalozeny tak, aby mohol kazdy reagovat okamzite aj ked nepozna danu vec !

Dalšího vyšinutého jedince radši nejprve uvedu citátem:

nenávidím MS a mám rád komunitu okolu Linuxu, tak ma tak berte.

Ano, uhodli jste. Jedná se o formu života mezi odborníky nazývanou linuxový fanatik čili hovado. Existuje mnoho uživatelů GNU/Linuxu, kteří jsou inteligentní a prostě super. Osoba jménem "Bednič" mezi ně však nepatří. Tento paranoidní imbecil, pravděpodobně chovanec ústavu pro duševně choré, je naplněn nenávistí proti všemu od firmy Microsoft a pouhá zmínka o Windows zapálí bednu s prachem v jeho mysli a není schopen kontrolovat své chování, začíná slintat a vypouštět do světa moudra hodná nejspodnějšího mongoloidního somráka z hlaváku, když mu odmítnete dát "bůra na vlak". Doporučuji přečíst celou diskuzi s tímto chorým člověkem:

Čo tu robíš? Ak si si nevšimol toto nieje abc zasraných vydlí, takže zruš si konto a ťahaj tam, ja som ten šit používal roky a ľudí čo píšu o tom že je to v poriadku robiť soft pre ten odpad je dosť, choď s nimi kecať, lebo widlákov už nemôžem ani cítiť.

Jako správný fanatik má i svou vlastní evangelizační stránku.

A to je pro dnešek vše.

Žádné komentáře:

Okomentovat