pátek 15. ledna 2010

Ave Satanas, Ave Microsoft

Tož po delší době opět přináším trošku té nenávisti k firmě, která přináší lásku a klid do srdcí všech dobrých lidí a zlobu do srdcí všech satanistů, pedofilů a zoofilních koprofilů.

Pravda je takova ze zmetek je Windows [staci si precist o jeho historii - kradli napady kde mohli + mafianske praktiky]. Windows je takova hracka pro masy. [je to nepouzivat pistoli ke strelbe, kdyz se s ni da taky dobre hazet=windows]

Microsofti jsou čórkaři uz od CP-M.

Otazka zni jak dlouho by prezily ty tvoje top „distra“ [Mac OS Snow Leopard nebo Win 7], kdyby byly free a nestala za nimi moloch marketingu.
Nenapadlo te ze treba prezivaji jen diky nemu? [uz vidim ty masivni downloady win Vista po pul roce pouzivani, kdyby byly free… :-D] Rovnice dava jediny zaver smejd [vista] prezil jen diky podpore velkeho tatka.

Hele typku, mel by sis vyzkouset MacBook/Mac OS a potom muzes blouznit vo Woknech a porovnat jablka se schnilejma bramborama... Ja jsem pouzival 15 let produkty od Microsoftu, pred pul rokem jsem si poridil MacBook a muzu ti rict ze se k Windows nikdy dobrovolne nevratim, nebot ve dvou slovech WINDOWS SUCKS ve vsech smyslech !
Koukni na para parametry MacBook (nejzakladnejsi verze), a porrovnej je s Woknama -> Cold start: 45 s; Sleep mode: 10 s; Wake-up: 8 s; Video HD: prehrava uplne vsechno, vcetne HD videi ktery se na Woknech zasekavaj; Battery Life: 6 h s WiFi a Bloetooth etc. Mel jsem moznost porovnavat na zivo muj MacBook s mojim PC Lenovo (ktery bylo hardwarove mnohem "lepsi", s vetsi RAM, ATI, etc.), ale ve vsech testech PC skoncilo nesrovnatelne daleko od MacBooku. Kdys jednou zacnes pouzivat Mac OS tak zjistis co je to mit vlastne pocitac, nebot PC s Woknama se nedá nazyvat pocitac.
Proste nemluv o necem co jsi nevyzkousel ! Pracovat s Woknama, je za trest !

Bohužel jsem nucen již cca 7 let používat v práci Windows XP a musím poznamenat, že žít v USA, tak už Microsoft dávno zažaluji za krácení života stresem. Pokud je vaše práce pozvolná, možná se to dá bez stresu absolvovat. Já ale v práci opravdu fest makám, najednou občas potřebuji i 40 oken současně otevřených a co ten systém vyvádí, to je ne k vzteku, ani k na3rání..to je k vyvraždění celé této nanosoftové firmy, jejíž okénka jsou za xx let vývoje stále jen velmi špatným stínem Mac OS. Podotýkám, že systém denně jednou restartuji, jinak bych už pracovní PC rozsekal na kousíčky. Ovšem jedna věc je na tom k pousmání - je to věrná kopie toho, jak to v dnešním světě funguje - na výsluní se pohybují skoro výhradně průměrní až podprůměrní lidé, prodejnosti holdují průměrné produkty..no raději nebudu pokračovat. Jen poznamenám, že být průměrný se v dnešním idiotském světě vyplatí v podstatě na všech frontách..

OTAZKA: Proc se nejnovejsi system z Microsoftu jmenuje Windows 7 ?
ODPOVED: Drive byli 10 az 15 let pozadu za Apple Macintosh, ale nyni uz jenom 7 let.

MS zas předběhlo Linux! Teď už je i pro EMO: zčerná ti obrazovka a nezbyde než brečet

MS je tradiční etalon nemorálních a zavrženíhodných praktik.

MS by klidne kvuli trhu s 1 mld.+ potencialnimi uzivateli podepsal smlouvu s dablem takze nejaka ta poprava za vysloveni sveho nazoru s nimi preci nehne

Žádné komentáře:

Okomentovat