úterý 24. listopadu 2009

Každý článek musí mít nadpis!

Opět několik zdařilých komentářů od lidských kreatur nenávidějících vše, co vzešlo od Microsoftu - firmy která přináší lásku a mír do našich domovů prostřednictvím svých špičkových produktů. Ti lidé nemusí být v jádru špatní, jen se dali zmást primitivní tučňáčí propagandou a je možné, že časem i oni uzří pravdu. 

Nejsem žádný intoš ani Linuxový studentík...ale přesto můžu být na Linuxu spokojený zdarma a bez virů a totalitních hlášek Mrkvosoftu.

Bill= Clovek, ktery nechal zavirovat cely svet. Vyuzil revoluce IT, aby zavalil svet svym nespolehlivym softem, ktery tvori zivnou pudu pro sireni malware vseho druhu. 

pustit se na internet s Windows je jako vjet na dálnici se šlapacím autíčkem

Tak primitivní prostředí, jaké používají XP, znamená hodně funkcí KDE 4 zrušit. (Tady bych si jen dovolil menší komentář, protože v zásadě má pisatel pravdu. KDE ani ve svojí verzi 4.3 nestojí podle mnoha uživatelů za nic a potýká se mnoha bugy (nemluvím z vlastní zkušenosti, KDE mi nikdy nepadlo do oka a mám radši odlehčenější desktopy). Také pisatel tak nějak opomíjí rok vydání KDE 4 a rok vydáni Win XP (2009 vs. 2001). Proto si myslím, že, ač je v jádru pravdivý, je tento příspěvek hlavně dementní.)

Pokial vychadzame z toho, ze uz len samotny win sa sprava ako virus, tak je uplne normalne, ze tie upgrades funguju na novej verzii :o) MS by musel zrusit samotnu podstatu windowsu, aby spravil win odolny voci virusom.

no jo, ale to je tim ze windows jsou, byly a budou srot a neumi rovnou nabidnout ulozit screenschot, ale tupe ho cpe do schranky

personální složení MS je: 5% vývojáři, 15% management, 20% PR a 60% právníci
v právním státě neleze soukromá firma občanům do počítačů a neprohledává jim jejich data

co si vůbec ten za...ný opičák Ballmer myslí, že jeho firma je nejlepší na světě nebo co? to se teda šeredně plete!

Microsoft už neví jak lidi oškubat.

Kdy uz vsichni mrkvosoftí vlez-do-pr*elkove pochopi, ze Mrkvosoft je lhar, ktery je pro vlastni zisk ochoten udelat jakoukoliv spinavost? Oblbujici reklama na jeho rizikovy, nenazrany, pomaly a priserne predrazeny WOW-system je jen vrskem ledovce. Tak to bylo, je a naveky bude. Amen.

A nakonec jeden vtípek:

Chuck Norris si v KFC objednal BigMac a dostal ho. U vedlejší pokladny poděkoval Radek Hulán za výbornou svíčkovou a odešel.

AMEN


Žádné komentáře:

Okomentovat